Where focus goes, energy flows

Mit coaching forløb

Coaching er en styret samtale, hvor coachen har viden om kognitiv funktion og forskellige redskaber til rådighed. Klienten bestemmer altid, hvad der skal arbejdes med. Coaching er til dig, der ønsker personlig, leder- eller sportsudvikling, samt til dig der ønsker at komme videre eller tage en stor beslutning.

Coaching

Hvad er coaching?

Coaching er en professionelt styret samtale.

Coachen har indsigten i hvordan mennesker fungerer kognitivt og har forskellige redskaber i værktøjskassen. Det er altid klienten der bestemmer, hvad det er der skal arbejdes med. Coaching er for dig som ønsker at udvikle dig som leder, sportsudøver eller personligt, det er også til dig som står fast i noget der forhindrer dig i at komme videre/væk fra. Du kan også bruge coaching hvis du skal tage en stor beslutning og har bruge for en dybere indsigt for og imod.

Coaching

Hvad kan man bruge coaching til?

Coaching kan bruges til mange forskellige formål, herunder at ændre vaner, skabe struktur på hverdagen, finde gejsten frem igen, vende negativt til positivt, skabe ligevægt mellem job og fritid, undgå stilstand og udvikle sig som leder, sportudøver eller personligt. Coaching kan hjælpe med at identificere mål, skabe en plan for at nå dem og give støtte og motivation undervejs. Det kan også hjælpe med at opbygge selvtillid og selvværd, forbedre kommunikationsevner og opbygge bedre relationer til andre. Coaching er en proces, der kan tilpasses individuelle behov og mål, og kan være en værdifuld investering i ens personlige eller professionelle udvikling.

Coaching forløb

Læs mere om mine coaching forløb