JEANNETT CATHERINA ANDREASEN | COACH

Ledelses Coaching

Stress coaching forløb

Om forløbet

Ledelses coaching er et forløb for dig som har et ønske om at blive den bedst mulig udgave af dig selv som leder. Vigtigst af alt et ønske om at udvikle dine ledelsesstil, med udgangspunkt i dine værdier, med henblik på at blive en bedre og mere bevidst leder.

Jeg kan give dig sparring og hjælp til at finde din ledelsesstil, ud fra dine værdier.

Gennem ledelses coaching, vil du blive endnu skarpere til at tage de rigtige beslutninger for dig selv, medarbejderne og ikke mindst virksomheden.

Hvad får du ud af et forløb hos mig

Et forløb, der giver jer et bedre udgangspunkt for mindre sygefravær, bedre trivsel samt bedre forståelse for hinandens arbejdsopgaver, forebyggelse af stress og giver jeres sælger bedre redskaber til at være i den svære samtale hos jeres kunder- Der kan også vælges kun 1 eller 2 pakker. Disse pakker er med til på hver deres måde at skabe bedre mental sundhed, performance bliver bedre og der bliver laver sygefravær
Fokus på ledelsen
Pakken "Fokus på ledelsen" indeholder individuel coaching tre gange af 1-1,5 times varighed samt fælles temaundervisning tre gange med en varighed på 1 time pr. gang. Temaet for den fælles undervisning kan enten være et emne, jeg foreslår, eller et emne, som I selv foreslår. Vi kan også kombinere forskellige emner. Nogle eksempler på emner kan være analyser og undersøgelser af eventuelle stress tegn hos medarbejderne, hvordan man afholder en medarbejderudviklingssamtale, arbejdsglæde, hvordan man får medarbejderne med på den gode ide, og tillid. Formålet med coachingforløbet er at give jer et bedre udgangspunkt for mindre sygefravær, bedre trivsel samt bedre forståelse for hinandens arbejdsopgaver og forebyggelse af stress. Derudover vil pakken give jeres sælgere bedre redskaber til at håndtere de svære samtaler med jeres kunder. I coachingforløbet vil jeg arbejde med jer på en individuel og gruppebaseret måde for at skræddersy løsninger, der passer til netop jeres virksomheds behov og udfordringer. Med "Fokus på ledelsen" pakken vil jeg hjælpe jer med at styrke jeres lederskab og skabe en sund og effektiv arbejdskultur i virksomheden.
Fokus på medarbejderne
Formålet med coachingforløbet "Fokus på medarbejderne" er at skabe bedre mental sundhed og performance blandt medarbejderne samt mindske sygefraværet. Jeg vil arbejde med medarbejderne på en individuel og gruppebaseret måde for at skabe en sund og effektiv arbejdskultur i virksomheden. I coachingforløbet vil jeg bruge forskellige teknikker og værktøjer til at hjælpe medarbejderne med at opnå deres mål og forbedre deres mentale sundhed. Det kan eksempelvis være mindfulness, visualiseringsteknikker, kommunikationsøvelser og stresshåndtering. Med "Fokus på medarbejderne" pakken vil jeg hjælpe medarbejderne med at trives bedre på arbejdspladsen, så de kan yde deres bedste og bidrage til en sund og effektiv arbejdskultur i virksomheden.
Fokus på teamet
Pakken "Fokus på teamet" indeholder en række gruppebaserede coaching-sessioner, hvor jeg vil arbejde med teamet for at skabe bedre kommunikation, samarbejde og performance. Coachingen vil blive tilpasset teamets specifikke behov og udfordringer og vil fokusere på at opnå bedre trivsel, effektivitet og arbejdsglæde. Formålet med coachingforløbet "Fokus på teamet" er at skabe en stærk og effektivt samarbejdende gruppe af medarbejdere, som kan arbejde sammen på en konstruktiv og positiv måde. Jeg vil arbejde med teamet på at identificere og løse eventuelle problemer, der kan være til hindring for et effektivt samarbejde. Samtidig vil jeg også fokusere på at styrke de positive aspekter af samarbejdet. Med "Fokus på teamet" pakken vil jeg hjælpe teamet med at opnå en stærk og effektiv samarbejdskultur, hvor alle medlemmer trives og bidrager positivt til virksomheden.

Dine muligheder

Priser og pakker

Fokus på ledelsen
Kontakt for pris
Prisen kan afdrages over 3 gange

Individuelt coaching 3 gang af 1 - 1,5 time

Fælles tema undervisning af 3 gange med varighed af 1 time pr. gang med valgfrit emne -
enten emne jeg forslår, i forslår eller en kombination.

Fokus på medarbejderne
Kontakt for pris
Prisen kan afdrages over 3 gange
  • Forbedre mental sundhed og performance og mindske sygefraværet.
  • Både individuelt og i gruppe for at skabe en sund og effektiv arbejdskultur.
  • Forskellige teknikker og værktøjer, fx visualiseringsteknikker, kommunikationsøvelser og stresshåndtering.
  • Hjælper medarbejderne med at trives bedre på arbejdspladsen og yde deres bedste.
Fokus på teamet
Kontakt for pris
Prisen kan afdrages over 3 gange
  • Gruppecoaching for bedre kommunikation, samarbejde og performance
  • Tilpasses teamets behov og udfordringer for øget trivsel og effektivitet
  • Skab en stærk og effektiv samarbejdskultur i teamet
  • Identificer og løs problemer for bedre samarbejde og styrk de positive aspekter
  • Bidrag positivt til virksomheden gennem "Fokus på teamet" pakken

Udtalelser

"Jeg har aldrig haft det bedre"

Coaching forløb

Læs mere om mine coaching forløb